Pagina's

woensdag 5 februari 2014

Estée Lauder Pure Color High Intensity Lip Lacquers – Chrome Kimono (03)


Ik ben gek op mooie roze kleurtjes die m'n lippen net iets mooier maken dan dat ze zijn. Natuurlijk geen zuurstok roze kleur maar een lief roze kleurtje. Een nude kleur is ook mooi maar een roze kleur geeft nét een iets meer '' wow'' effect.
Mooie roze lipkleuren zorgen er bij mij voor dat het mooi natuurlijk staat en het past bij vele looks.
Toen ik afgelopen weekend door de Douglas liep, viel mijn oog dan ook op deze prachtige lipgloss van Estée Lauder, ik swatchte de kleur en was er meteen weg van!
Je kan dus wel begrijpen, die ging mee naar huis.


Ik heb nog geen enkele gloss van Estée Lauder in mijn stash, maar eens moet het de eerste keer zijn!
Een Lip Lacquer is een variant tussen lipstick en lipgloss in. Het heeft de dekking en houdbaarheid van een lipstick en de glans van een gloss. En ook niet al te onbelangrijk, het is niet plakkerig, zoals sommige lipgloss kan zijn. 

De verpakking van de gloss heeft een hele luxe uitstraling. Wat bij mij altijd m'n hartje sneller laat kloppen, het geeft zo'n luxueus gevoel.
De vrij brede brush zorgt ervoor dat je de gloss makkelijk aan kan brengen. Maar let wel, goed binnen de lijntjes want de kleur is goed gepigmenteerd!
Chrome Kimono is een mooi lieflijk roze kleur. Er zit een lichte shimmer in maar zeker niet te veel aanwezig, wat ik wel heel mooi vindt. 
Het is zeker een alledaagse kleur die je bij elke look kunt dragen. 

Deze lipgloss is verkrijgbaar bij de luxe parfumerie zoals ICI Paris XL en Douglas.
Voor deze gloss betaal je €24,00. 

Wat is jullie favoriete lipgloss en/of lipstick kleur?


Liefs,

Renate

2 opmerkingen: