Pagina's

woensdag 19 februari 2014

Handcreme: Flaming Flamingo

Vandaag laat ik aan jullie een handcrème zien van Scentchips.


De meeste kennen Scentchips van de kleine geurende blaadjes (van wax natuurlijk) die je boven in de brander legt en dan het waxine lichtje aansteekt, een heerlijke geur vult zich in je kamer.
Maar ze hebben meer dan alleen blaadjes. Ze hebben geurstokjes, zeepjes en handcrème.
Dat laatste wil ik graag aan jullie laten zien.


Ze hebben de handcrème in verschillende geuren, maar ik heb gekozen voor de geur Flaming Flamingo. Alleen al de verpakking vind ik geweldig! De geur wordt omgeschreven met de woorden: rose gardenia & bergamot spice.


De crème is luchtig en je smeert deze gemakkelijk. Je hebt ook maar een klein beetje nodig om je hand lekker in te kunnen smeren. De crème trekt snel in en is niet plakkerig of vet, wat ik wel heel prettig vind.
Normaal smeer ik m'n handen altijd 's avonds in vlak voor ik ga slapen maar deze crème kan je ook gemakkelijk overdag gebruiken.

De geur wordt omschreven met de woorden: rose gardenia & bergamot spice.
De rozen geur overheerst heel erg maar ik vind het wel een prettige geur. Na het insmeren van je handen blijf je deze geur nog zeker een tijdje ruiken, niet te overheersend maar toch als je langs je neus gaat, ruik je deze.


De crème zit in een tube wat opzich prima is, het is gemakkelijk mee te nemen in je tas of je zet de tube neer op je kaptafel. De tube bevat 60 ml.
De crème kost €2,49. Wat ik een prima prijs vind voor zo'n tube met handcrème, het voelt voedend aan en de crème trekt snel in. Zelfs m'n nagelriemen voelen niet zo droog aan.

Deze crème is te koop voor €2,49 bij Intratuin.

Gebruiken jullie ook een handcrème?


Liefs,

Renate3 opmerkingen:

  1. wist niet dat intratuin dit soort dingen verkocht. het lijk mij wel wat, ik hou wel van geurtjes in handcreme!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik denk dat de meeste grote filialen van Intratuin het wel verkopen.. ik dus ook en het is nog een lekker voedende creme ook! Zeker de moeite om ernaar te kijken.

      Verwijderen