Pagina's

zondag 16 maart 2014

MSF Stereo Rose


Sinds een tijd behoren de Mineralize Skin Finishes tot mijn favoriete MAC producten.
Waarom? Deze foto hierboven zegt toch genoeg..De Mineralize Skin Finishes geven een prachtige glans en keur aan je gezicht, iets waar ik helemaal dol op ben!
Het zijn geperste minerale poeders met een medium pigmentatie, waardoor je ze zowel over het hele gezicht kunt aanbrengen of alleen maar op de wangen of jukbeenderen.
Ik geef de voorkeur om ze te gebruiken op m'n wangen of m'n jukbeenderen maar dat is afhankelijk van de kleur van de MSF. Ik breng ze aan met een blush kwast.

Op 1 maart kwam de collectie van MAC A fantasy of flowers uit. En hier zat een hele mooie MSF bij, namelijk de kleur Stereo Rose.
Nu was ik toevallig vorige week dinsdag in Den Haag en was nog zó benieuwd of ik die mooie MSF mee naar huis kon nemen. En lucky me, er lagen er nog 3! De MUA bracht de kleur bij me op en ik was gelijk verliefd, wauw!

Lees verder voor de foto's en swatches.

in zonlicht
Buiten: in zonlicht                                                                       Binnen: met daglicht    
Swatch binnen met daglicht
MAC Mineralize Skin Finish in de kleur Stereo Rose is een prachtige koper/brons tint met een roze tint erin. Ook zitten er gouden glinsters in en niet geheel onbelangrijk, de kleur is goed gepigmenteerd!
Het is een prachtige kleur om als blush te gebruiken. Voor mijn huid vind ik hem iets te donker als highlighter maar op een donkere huidskleur zal het prachtig staan!

Deze MSF kost €27,50 en is maar beperkt verkrijgbaar, op is op!


Hebben jullie ook een Mineralize Skin Finish in jullie stash?


Liefs,

Renate

5 opmerkingen: