Pagina's

woensdag 23 april 2014

De battle van volume mascara's


The battle begins!
Vandaag een battle met 3 high-end volume mascara's. De een beloofd nog meer volume dan de ander maar klopt dat nu eigenlijk wel?
Lees verder om te zien wie de battle wint!

Chanel Le Volume bijt het spits af met haar 6 gram inhoud en voor €31,95 ligt deze mascara in jouw stash!


Zonder mascara
Met mascara (Chanel Le Volume)
Dit is wat Chanel zegt over de mascara:
''De onmiddellijke schok van volume, kleur en stijl. Onmiddellijke volume en intense krul: de wimpers lijken zich te vermenigvuldigen en zijn voller. Omhuld door een rijke kleur, openen de wimpers de blik. Een schokkend resultaat, veroorzaakt door de perfecte samenwerking tussen borsteltje en product. Het borsteltje met sneeuwvlokvorm vormt het volume dankzij het bijzondere ontwerp van dicht op elkaar staande en schuingeplaatste schijfjes. De vloeibare samenstelling droogt snel op en maakt ieder gewenst volume mogelijk. Uw blik geeft uitdrukking aan een zinderende persoonlijkheid. De golf van verleiding zet zich voort..''

Mijn oordeel:
M'n wimpers zijn inderdaad voller, veel volume en ook verlengt deze mijn wimpers. Het is een mooi intens zwarte kleur, daar hou ik altijd wel van bij mascara's.
Ook het borsteltje vind ik erg fijn in gebruik.


Estée Lauder sumptuous extreme volgt als tweede en kost €27,92 en bevat 8 ml.


Zonder mascara
Met mascara (Estée Lauder sumptuous extreme)
Dit is wat Estée Lauder zegt over de mascara:
''Deze mascara kan bijna alles: hij verlengt en verdikt wimpers, geeft ze krul en een onweerstaanbare diepzwarte kleur.''

Mijn oordeel:
Kort maar krachtig is Estée Lauder over de mascara. Deze krult mijn wimpers inderdaad goed en ook verlengt deze mijn wimpers. Maar ik heb één minpunt gevonden: het borsteltje. Deze is vrij groot waardoor je snel knoeit op je oogleden of met het borsteltje in je ogen prikt.


Yves Saint Laurent Volume Effet Faux Cils Noir Radical is de laatste en kost €32,95 voor 7,5 ml. Dit is dus de duurste van de drie.Zonder mascara
Met mascara (YSL Volume effect)
Dit is wat YSL zegt over zijn mascara:
''Luxueuze mascara met het effect van valse wimpers in Yves Saint Laurent zwart. Voor een gevaarlijke, glamour look. De speciale formule met nylon en minerale pigmenten laat uw wimpers er stralend uitzien met veel volume en krul.''

Mijn oordeel:
Én of deze een effect geeft van valse wimpers. Deze mascara verlengt overduidelijk mijn wimpers én geeft ze volume. Ook separeert 'ie m'n wimpers mooi.
En wederom, mooie zwarte kleur. Ook een fijn borsteltje. Alhoewel je wel op moet passen dat je niet te veel opbrengt want dan gaat het snel klonteren.


Goed, wie wint de battle?
Lest best, de laatste! Yves Saint Laurent heeft mijn wimpers veroverd.
Het is wel de duurste van de drie maar het geeft een heel mooi effect aan mijn wimpers.


Wat vinden jullie van de mascara's?
Wat is jullie favoriete mascara in jullie stash?

Liefs,
Renate

4 opmerkingen:

  1. Ze zien er alle drie heel goed uit! Je ziet duidelijk volume verschil! xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oeh ik vind ze er alle drie erg goed uitzien! Mooie effecten!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind ze alle drie er heel goed uitzien, maar de wil ik wel een keer proberen! Ik vind zelf de mascara van Chanel ook heel fijn! :)

    BeantwoordenVerwijderen