Pagina's

maandag 10 maart 2014

Make-up Monday: Bleu Métallique


Hi iedereen! Vandaag weer een nieuwe Make-up Monday voor jullie. Ik ben afgelopen dinsdag een dag wezen shoppen in Den Haag en daar kocht ik bij Douglas de nieuwe eyeliner van Chanel in de kleur Bleu Métallique. En daar is nu juist deze eyelook op geïnspireerd, op m'n nieuwe aankoop!
Kijk je mee?Dit is wat ik heb gebruikt:

  • Eyeshadow primer van Urban Decay
  • Urban Decay 'Venus' - zachte highlighter met een zilveren glans
  • MAC 'Silver Ring' - grijze oogschaduw met een metallic glans
  • MAC 'Vex' - licht grijze oogschaduw met een zilveren glans
  • Longlasting eyeliner Chanel Bleu Métallique
  • Mascara inimitable van Chanel


Ik begin met een ''naakt'' oog en ik breng een dun laagje eyeshadow primer aan.


Ik begin met het aanbrengen van de zachte higlighter. Zoals je kunt zien geeft deze een mooie glans. Deze breng ik over het gehele ooglid aan en ook onder m'n wenkbrauw. 


De grijze oogschaduw breng ik aan op het uiteinde van mijn bewegend ooglid. In mijn crease breng ik de oogschaduw ook aan tot halverwege m'n ooglid.


Ik breng de licht grijze oogschaduw aan op de binnenste hoek tot ongeveer halverwege het ooglid.
Ik blend de lichte kleur samen met de donkere kleur in mijn crease. 


Dit is dan het resultaat. Doordat ik de lichte kleur oogschaduw in de binnenste ooghoek heb aangebracht krijg je een frisse en open blik. 


En dan m'n nieuwe aankoop: eyeliner bleu métallique van Chanel.Nog een lik mascara op mijn bovenste en onderste wimperrand. Wat een verschil maakt dat hé?!Ik breng de eyeliner ook onder mijn onderste wimperrand en ook nog een stukje op de waterlijn. Dit geeft een mooi effect. 


Ik hoop dat jullie leuke inspiratie hebben opgedaan met de eyelook. Ik vind het in ieder geval een geslaagde look, lekker fris!

Wat vinden jullie van deze ooglook?

Liefs,

Renate

6 opmerkingen: